Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: RTV Krimpenerwaard
update

Man uit Lekkerkerk (29) komt om bij ernstig ongeval op N210

  •   keer gelezen   112

LEKKERKERK • Bij een zwaar verkeersongeval zondagmiddag omstreeks 14.30 uur op de N210 bij Lekkerkerk is een 29-jarige man uit diezelfde plaats om het leven gekomen. Vijf slachtoffers raakten gewond, waaronder twee zwaargewond.


Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken. Een 28-jarige bestuurder is aangehouden. Zijn betrokkenheid bij het veroorzaken van het ongeval wordt onderzocht. De weg is enige tijd afgesloten geweest in verband met het politieonderzoek.

In het water
Na de eerste meldingen gingen hulpverleners direct naar de plaats van het incident. Daar bleek dat een voertuig in het water terecht was gekomen. De brandweer haalde een aantal beknelde personen uit dat voertuig. Ambulances vervoerden in totaal vijf slachtoffers naar het ziekenhuis. Eén van deze slachtoffers, een 29-jarige vrouw uit Lekkerkerk, ligt in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis.

Bloedproef
De verkeersongevallenanalyse van de politie doet in samenwerking met de tactische afdeling van bureau Verkeer, onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De 28-jarige verdachte wordt gehoord. Om uit te sluiten dat hij middelen heeft gebruikt die mogelijk de rijvaardigheid beïnvloeden, is er een bloedproef bij hem afgenomen.

Update: https://www.hetkontakt.nl/regio/krimpenerwaard/algemeen/168294/verkeersongeval-lekkerkerk-eist-tweede-leven


 

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier