advertentie

VE-woning en scheepsstoffering: Voor het complete plaatje

112 292 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK - VE-woning en scheepsstoffering is vooral bekend als maker van de veelgeprezen VE-screens, voor in het stuurhuis van binnenvaartschepen. Maar klanten kunnen er tevens terecht voor het compleet stofferen van woningen en schepen.

Vloeren, gordijnen, behang en zonwering voor binnen en buiten: het is allemaal te vinden in de winkel van VE-woning en scheepsstoffering aan de Hoofdstraat in het centrum van Krimpen aan de Lek. "We hebben alles op het gebied van woninginrichting", vertelt Bea Rook, al twintig jaar hét gezicht van de winkel. "Je kunt hier terecht voor het complete plaatje."

Bea geeft advies en helpt klanten bij het maken van de juiste keuze. Die krijgen sowieso altijd kleurstalen mee naar huis, "want thuis heb je toch te maken met een andere lichtinval. Indien nodig ga ik bij de mensen langs zodat we samen kunnen kijken wat goed past. "

Nadat de klant een keuze heeft gemaakt komt er een stoffeerder langs om de ruimte op te meten en een afspraak te maken voor het leggen van tapijt of een vloer, het ophangen van de gordijnen of het monteren van zonwering. "Dat hoort allemaal bij onze service", zegt Bea. "Wij gaan ver om onze klanten tevreden te stellen."

Woontrends
De collectie van VE-woning en scheepsstoffering is groot en wordt gedurende het jaar voortdurend vernieuwd. Dat is nodig, "want de woontrends veranderen", zegt Bea. "Zo zie je dit najaar weer veel  warme kleuren. Ook de vintagelook in het interieur is erg gewild. Daar moet je op inspelen. We hebben voor ieder wel wat. Dat zie je ook terug in de winkel, want jong en oud komt hier langs."

De PVC vloer is de absolute trend op vloerengebied. Een vloer van het materiaal is strak, onderhoudsarm, geluiddempend en zeer makkelijk om schoon te houden. Bij de gordijnen zijn met name de stoffen met natuurlijke kleuren in trek. Iets wat Bea ook ziet bij het behang. "Klanten kiezen voor dessins met bijvoorbeeld hout of steen."

Ook voor een goed slaapadvies kun je terecht bij VE-woning en scheepsstoffering. Zo levert het bedrijf matrassen, bedtextiel en speciale bedden voor senioren. "Het gaat om een bed dat hoger is dan de meest gangbare bedden", legt Bea uit. "Dat vergemakkelijkt het in- en uitstappen. Het is dus makkelijker en veiliger voor ouderen.

Schippers
Het klantenbestand van VE-woning en scheepsstoffering bestaat grotendeels uit schippers. Eigenaar Marcel Verschoor is kind aan huis in de binnenvaart en komt vaak aan boord van een schip, om het interieur te verfraaien of screens te monteren. Deze screens voorkomen die hinderlijke spiegelingen door zonlicht. De schipper kan zo beter op zijn schermen kijken. Bea noemt het 'de ultieme zonwering voor aan boord'.

Vaak vloeien uit klussen weer nieuwe opdrachten voort. Zo komt het regelmatig voor dat Marcel, na het plaatsen van screens, het hele schip mag stofferen. "En soms ook nog het huis aan wal", lacht Bea. "Het is wel belangrijk om te zeggen dat wij elk interieur aanpakken."

VE-woning en scheepsstoffering

Hoofdstraat 23 • Krimpen aan de Lek

T: 0180-519071

E: ve-stofferingwinkel@kpnmail.nl

I: www.ve-screen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden