Afbeelding

Veel incidenten met alcohol

112 268 keer gelezen

REGIO • De politie in de Krimpenerwaard was zaterdagnacht aardig druk met allerlei incidenten waarbij in veel gevallen alcohol in het spel was.

Agenten gingen af op een melding van een mogelijke brand in Berkenwoude. Ter plaatse bleek dat er iemand jarig was. Voor de gezelligheid was een klein vuurtje aangestoken. In Haastrecht vernielde een groepje jongeren een aantal verkeersborden. Er is niemand aangetroffen. Wie iets heeft gezien, kan bellen met 0900-8844. In Ammerstol zou iemand zijn bedreigd door zijn buurman. De melder deed aangifte en de verdachte werd aangenomen. Hij mocht een nachtje in de cel doorbrengen om de volgende dag een verklaring af te leggen. Bij een feestje in een woning in Stolwijk werd de jeugd wat baldadig.

Vechtpartij
Agenten maakten de jongeren duidelijk dat ze zich moesten gedragen. In Krimpen aan de Lek was een conflict gaande waarbij iemand zich agressief zou hebben gedragen. Toen agenten een kijkje kwamen nemen, was er niemand meer aanwezig. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. In Lekkerkerk was er een conflict tussen een klant en de eigenaar van een horecagelegenheid. Agenten kwamen langs om te bemiddelen. In Schoonhoven was er een vechtpartij waarbij er over en weer werd geslagen. Agenten stuurden beide partijen weg om hun roes uit te gaan slapen. Vervolgens hield de politie nog toezicht op de uitloop van de kroegen. Ook in Stolwijk zochten groepen de confrontatie met elkaar. Dit wist de politie te voorkomen door te surveilleren en de groepen in de gaten te houden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden