• Een groepsfoto van een vorige editie van de Voetbaldagen.
• Een groepsfoto van een vorige editie van de Voetbaldagen. Foto: Aangeleverd

Inschrijven VV Papendrecht-Voetbaldagen

Sport 187 keer gelezen

PAPENDRECHT • Tijdens de laatste week van de zomervakantie worden opnieuw de VV Papendrecht-Voetbaldagen georganiseerd. Vanzelfsprekend vinden die plaats op de voetbalvelden van sportpark Slobbengors en is Westfalia Fruit de sponsor van dit voetbalevenement.

Het festijn is voor alle kinderen, jongens en meisjes, leden en niet-leden, van 5 tot en met 13 jaar en vindt plaats op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 augustus.

De begeleiding wordt verzorgd door gediplomeerde (selectie)trainers van voetbalvereniging Papendrecht. Iedere deelnemer ontvangt een voetbaltenue. Per leeftijdscategorie is plaats voor 30 kinderen. De kosten bedragen voor leden 20 euro en voor niet-leden 40 eur.

Verdere bijzonderheden staan op het inschrijfformulier dat te downloaden is van de website van VV Papendrecht: https://vvpapendrecht.nl. Inschrijven kan tot 1 juli 2022. Voor meer informatie kan men via e-mail contact opnemen met de jeugdcommissie van VV Papendrecht: jeugd@vvpapendrecht.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen bij de eerste tegel met QR-code voor de icoonsoorten.
Icoonsoorten van Papendrecht ontdekken door (eerst) naar de grond te kijken Nieuws 1 uur geleden
• De actiegroep Gaaf Slingeland hing in Molenlanden posters op en plaatste ook spandoeken.
CDA-motie van treurnis over traject windturbines Molenlanden krijgt geen steun: 'Nu niet het moment om in grijpen' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Klachten parkeeroverlast Kinderdijk behoren nog niet tot het verleden: 'Maar we willen ze tot een minimum beperken' Nieuws 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden