Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Papendrecht VR1 eindigt competitie feestelijk

Sport 201 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het team van vv Papendrecht VR1 speelde op zaterdag 21 mei op het gemeentelijk sportpark in Raamsdonkveer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Superleuk was het dat de dames van RFC de kersverse Papendrechtse kampioenen het veld op begeleiden door een erehaag te vormen.

De wedstrijd was van Papendrechtse zijde minder fraai. RFC VR1, de nummer 4 van de stand, was vastbesloten het de kampioenen bijzonder moeilijk te maken en aangezien de rood-zwarten een van de slechtste wedstrijden van het seizoen voetbalden, lukte dat ook. Het gezegde ‘De laatste loodjes wegen het zwaarst’ ging hier ook weer op. Het ging moeizaam. De einduitslag werd 2-2. De Papendrechtse doelpunten waren van Chantal V.

Het betekende wel dat Papendrecht VR1 ongeslagen kampioen geworden is met slechts vier verliespunten na twee gelijke spelen tegen RFC VR1 en Almkerk VR1. De doelcijfers van 84 voor en slechts 19 tegen in 16 wedstrijden zeggen meer dan voldoende.

Het seizoen werd op het Slobbengors afgesloten middels een welverdiend feest, met dank aan DJ Eye-Catcher. Ook werden enkele toespraken gehouden en kreeg ieder lid van de selectie een fraaie medaille. In het volgende seizoen zal Vrouwen 1 van Voetbalvereniging Papendrecht uitkomen in de derde klasse.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden