• De finishers van de vorige halve marathongroep van AAA.
• De finishers van de vorige halve marathongroep van AAA. (Foto: Aangeleverd)

Atletiekvereniging AAA start halve marathongroep

  •   keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam start bij voldoende interesse begin februari een halve marathongroep.

Doel van deze groep is om hardlopers die nog weinig ervaring hebben met het lopen van langere afstanden, maar heel graag een keer een halve marathon zouden willen lopen, te begeleiden naar het uitlopen van een wedstrijd halve marathon begin mei.

Om te zorgen dat alle deelnemers goed mee kunnen komen met de training is het belangrijk dat de deelnemers gezond en blessurevrij zijn en comfortabel 5 tot 8 km kunnen lopen op een snelheid van 10 km per uur.

Voor geïnteresseerden wordt op woensdagavond 2 februari 2022 vanaf 19.00 uur een informatieavond gehouden in of voor het clubgebouw van AAA Atletiek op sportpark Souburgh. De trainingsdagen zijn op maandagavond (20.00 uur, korte duurloop/blokkentraining), woensdagavond (20.00 uur, intervaltraining) en zaterdagochtend (09.30 uur, lange duurloop). Bij voldoende aanmeldingen start de nieuwe groep op zaterdag 5 februari om 09.30 uur. Uiteraard kan er ook meteen na de informatieavond om 20.00 uur al een rondje gelopen worden op de baan.

Voor aanmeldingen en meer informatie kunnen geïnteresseerden een mailtje sturen met naam, leeftijd en loopervaring naar: halve-marathongroep@aaa-atletiek.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5