• De finishers van de vorige halve marathongroep van AAA.
• De finishers van de vorige halve marathongroep van AAA. Foto: Aangeleverd

Atletiekvereniging AAA start halve marathongroep

Sport 400 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam start bij voldoende interesse begin februari een halve marathongroep.

Doel van deze groep is om hardlopers die nog weinig ervaring hebben met het lopen van langere afstanden, maar heel graag een keer een halve marathon zouden willen lopen, te begeleiden naar het uitlopen van een wedstrijd halve marathon begin mei.

Om te zorgen dat alle deelnemers goed mee kunnen komen met de training is het belangrijk dat de deelnemers gezond en blessurevrij zijn en comfortabel 5 tot 8 km kunnen lopen op een snelheid van 10 km per uur.

Voor geïnteresseerden wordt op woensdagavond 2 februari 2022 vanaf 19.00 uur een informatieavond gehouden in of voor het clubgebouw van AAA Atletiek op sportpark Souburgh. De trainingsdagen zijn op maandagavond (20.00 uur, korte duurloop/blokkentraining), woensdagavond (20.00 uur, intervaltraining) en zaterdagochtend (09.30 uur, lange duurloop). Bij voldoende aanmeldingen start de nieuwe groep op zaterdag 5 februari om 09.30 uur. Uiteraard kan er ook meteen na de informatieavond om 20.00 uur al een rondje gelopen worden op de baan.

Voor aanmeldingen en meer informatie kunnen geïnteresseerden een mailtje sturen met naam, leeftijd en loopervaring naar: halve-marathongroep@aaa-atletiek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 22 uur geleden
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws gisteren
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden