• De voorjaarsloopgroep van twee jaar geleden.
• De voorjaarsloopgroep van twee jaar geleden. (Foto: Dick Markesteijn)

AV Passaat start met een hardloopgroep

  •   keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Atletiekvereniging Passaat biedt hardlopers de mogelijkheid om in een groep te gaan trainen onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders.

Op zaterdag 22 januari is de start met een nieuwe hardloopgroep (met in achtneming van de coronaregels).

“Het lopen in een groep is gezellig en geeft je meer motivatie om te gaan hardlopen. Tevens wordt er getraind op techniek en dit zorgt ervoor dat het lopen makkelijker gaat”, legt AV Passaat uit.

De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond om 20.00 uur en zaterdagochtend om 09.30 uur

Het adres van de sportaccommodatie is Andoornlaan 38 in Papendrecht. Het doel van deze starters hardloopgroep is om met elkaar te gaan trainen naar een afstand van 5 of 10 kilometer en zo, in juni 2022, deel te nemen aan de Lenteloop in Papendrecht.

Belangstellenden om mee te doen zijn welkom op zaterdag 22 januari vanaf 09.00 uur. Voordat de eerste training begint, geeft Passaat informatie wat het traject inhoudt, wat voor kleding en schoenen je nodig hebt, wat de eventuele kosten zijn, enzovoorts.

Wie 22 januari verhinderd is, kan de komende periode gewoon instromen. De eerste twee weken mag iedereen gratis mee trainen. Voor meer informatie: Jan Visscher via loopgroep@avpassaat.nl of 06-20706360.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5