• Bloemen voor Adrie Elkhuizen.
• Bloemen voor Adrie Elkhuizen. Foto: Aangeleverd

AAA bezoekt jubilarissen thuis

Sport 325 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Waar normaal gesproken de jubilarissen tijdens de jaarvergadering van atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam zouden worden geëerd was dit door de huidige covid maatregelen niet mogelijk.

Daar wist het bestuur van AAA iets op te vinden en draaide het om. Totaal verrast waren de twee jubilarissen toen de voorzitter op de stoep stond op de zaterdag voor de jaarvergadering.

Zo kon het opspelden van de decoraties toch nog doorgaan. Doordat het bezoek en het opspelden op film was vastgelegd konden alle aanwezige leden van de jaarvergadering ook deelgenoot zijn van het feestje.

Adrie Elkhuizen werd gehuldigd omdat ze 50 jaar lid is van atletiek vereniging AAA. In al die jaren heeft ze vele functies gehad waaronder penningmeester en beheerster van de kantine. 10 jaar geleden werd ze al lid van verdienste.

Dicky van Andel werd gehuldigd omdat ze 25 jaar lid is van atletiek vereniging AAA. Als onmisbaar onderdeel van STARD ( organisatie voor jeugdcompetitie in de regio Dordrecht) staat ze al jaren lang klaar voor alle jeugdige atleten in de regio. Ook bij AAA is ze niet weg te denken bij wedstrijden als starter, wedstrijdleider en scheidrechter. Dicky draagt AAA binnen en ver buiten de regio uit.

• Bloemen voor Dicky van Andel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden