• De keepster van het eerste damesteam van DES'72.
• De keepster van het eerste damesteam van DES'72. Foto: Aangeleverd

Heren DES ‘72 winnen spannende pot

Sport 276 keer gelezen

PAPENDRECHT • De heren van handbalvereniging DES ‘72 uit Papendrecht hadden dit weekend de verre uitwedstrijd in Wassenaar tegen Olympia ‘72. Het werd een spannende pot. De heren speelden zonder wissels en 10 minuten voor tijd stond het nog gelijk. Echter daarna gaf Olympia ‘72 gas en pakte alsnog de winst met 27-23.

De dames kwamen in actie tegen Schipluiden. Een wedstrijd die gelijk op ging. Goed samenspel en verdedigend werk zorgde voor een ruststand van 10-9. De tweede helft bleven de dames knokken maar helaas werd er verloren met 20-18.

Het sprookje van de ongeslagen status van de jeugd van DES ‘72 duurde drie weken. Dit weekend kwam er een einde aan. De jongens C moesten aantreden tegen de koploper Oliveo uit Pijnacker. En dit team was een maatje te groot. Fysiek konden de jongens van DES ‘72 het niet bolwerken. Desondanks bleef dit team handballen tegen een veel sterkere tegenstander. Helaas werd verloren met 28-9.

De D-jeugd moest op bezoek bij Feyenoord in Rotterdam-Zuid. Altijd een lastige tegenstander. De eerste helft ging het moeizaam en de scherpte ontbrak. Ondanks een goede tweede helft bleven de punten in Rotterdam-Zuid achter. Er werd verloren met 14-8.

Vierde dwangsom voor gemeente Alblasserdam: rechter stelt Bewonersgroep Touwbaan weer in het gelijk Nieuws 5 uur geleden
Aspergediner Kiwanis Alblasserwaard: smaakvolle avond voor het goede doel Nieuws 5 uur geleden
• Het bord met de QR-code bij het huis van Johan.
Inwoner Kinderdijk komt met eigen plan tegen parkeeroverlast: 'Het werkt!' Nieuws 5 uur geleden