Foto:

Jubileumfeest en Molenloop bij 75-jarige AAA uit Alblasserdam

  •   keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Op zaterdag 2 oktober zal ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Atletiek Afdeling Alblasserdam (AAA) een feest gegeven worden op de atletiekbaan op Sportpark Souburgh in Alblasserdam.


Het feest is voor leden, oud-leden en sponsoren gratis toegankelijk en zal zal, rekening houdend met de huidige coronamaatregelen, worden gevierd op de baan en in het clubhuis. Gedurende de dag zal de Molenloop worden gelopen. Voor de start van de kidsrun zullen burgemeester Paans en wethouder Kraijo de baan officieel openen.

Tijdens het feest zullen oud-voorzitters van de vereniging bomen planten ter ere van alle besturen en vrijwilligers die in deze 75 jaar actief zijn geweest en de club hebben gesteund.

“Afgelopen jaar was het echte 75-jarig bestaan, maar dat kon niet gevierd worden door de destijds geldende coronamaatregelen. De atletiekvereniging in Alblasserdam kenmerkt zich door gezelligheid en sportiviteit. Het zomaar voorbij laten gaan van dit jubileum vonden we geen optie. We zijn daarom heel blij dat we dit jaar toch ons 75-jarig jubileum kunnen vieren. Door de nu nog geldende maatregelen zijn we beperkt in het maximum aantal bezoekers en de plaats waar we het feest vieren. Gelukkig kunnen we nu wel weer iedereen uitnodigen en ontvangen”, vertellen Carin van Zwienen en Hink Bultema, de drijvende krachten achter het jubileumfeest.

In het clubhuis er zal voor alle aanwezigen een foto-expositie zijn van de start in 1945 tot nu.

Het feest start om 18:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Aanmelden voor het feest is noodzakelijk via de website van AAA: www.aaa-atletiek.nl/meld-je-aan-voor-het-jubileumfeest. Er is vanwege de corona maatregelen een maximum aantal gasten en vooraf via de site aanmelden is verplicht.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5