Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto 123RF

Ook 67e Ronde van Papendrecht in verband met corona geannuleerd

  •   keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Stichting Wielercomité Papendrecht heeft in overleg besloten om in verband met de coronacrisis de 67e Jumbo Ronde van Papendrecht op 5 juni 2021, te annuleren. De 67e editie wordt doorgeschoven naar de eerste zaterdag van juni 2022.


“De huidige situatie waarin ons land en de rest van de wereld momenteel verkeert en de onzekerheid voor de komende maanden maken het onverantwoord om de voorbereidingen voor de Jumbo Ronde van Papendrecht te continueren en verplichtingen aan te gaan”, laat het bestuur van de Papendrechtse wielerronde weten.

“We betreuren het enorm maar we moeten onze verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van de gezondheid van deelnemers, publiek, gasten, sponsors, vrijwilligers, partners en andere betrokkenen en het is beter voor alle partijen dat we die beslissing in een vroeg stadium nemen.”

Het bestuur van het Wielercomité onderzoekt overigens de mogelijkheid van het te zijner tijd houden van een gezamenlijke wielerronde met diverse comités uit de Drechtsteden op het afgesloten parcours van DRC de Mol.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier