Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>• De start to run groep in 2020.</p>

• De start to run groep in 2020.

(Foto: Aangeleverd)

‘Start to Run’ bij Atletiekvereniging AAA in Alblasserdam

  •   keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Speciaal voor alle lopers die de afgelopen tijd zijn begonnen met hardlopen en dat onder deskundige leiding willen voortzetten, of hun techniek willen verbeteren, start Atletiekvereniging AAA een loopgroep. Door de looptechniek te verbeteren zullen ook blessures afnemen en zal het plezier in hardlopen toenemen.


De loopgroep is er voor deelnemers die nog nooit (onder begeleiding) gelopen hebben en dat nu graag willen opstarten of deelnemers die wel eens hebben gelopen maar dat op een verantwoorde en gestructureerde manier willen voortzetten.

Voor iedereen die interesse heeft en meer wil weten zijn er dinsdagavond 20 en 27 april inloopavonden. Om 19:00 uur verzamelen zij voor het clubgebouw van AAA op sportpark Souburgh, Bas Verhoevenweg 4, waarna aansluitend om 20:00 uur getraind zal worden. Er wordt ook uitleg gegeven over kleding en de opbouw van de trainingen.

Met het beproefde Start to Run trainingsprogramma en de professionele begeleiding trainen deelnemers in 20 weken op verantwoorde manier om 5 kilometer te lopen. Samen sporten motiveert om je persoonlijke doelen te halen. In het programma is ruimte voor ieders persoonlijke trainingswensen.

De vorige edities van de start to run groepen hebben bewezen dat de deelnemers enthousiast raken over het hardlopen en velen stromen dan ook door naar de verschillende andere loopgroepen binnen AAA.

Voor meer informatie: www.aaa-atletiek.nl onder ‘samen sporten’, of mail voor meer informatie naar loopgroep@aaa-alblasserdam.nl. Het is ook mogelijk om langs te komen op een van de inloopavonden.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier