Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto:

Wedstrijd handballers Drechtsteden afgelast

  •   keer gelezen   Sport

DRECHTSTEDEN • Vierentwintig uur voor de uitwedstrijd bij United Breda kwam het helaas veel gehoorde bericht dat de wedstrijd niet door kon gaan. Bij de tegenstander waren enkele spelers dusdanig verkouden dat ze niet mochten handballen zonder eerst getest te zijn.


“Ondanks dat handballen in deze tijd diverse maatregelen kent, die het er allemaal niet leuker op maakt, blijft competitiesport gewoon leuk”. Trainer Lazar Popov was dan ook teleurgesteld dat de wedstrijd niet doorging. “Zeker nu we goed bezig zijn, vier punten hebben uit twee wedstrijden, willen we het goede gevoel doorzetten. Uiteraard gaat de gezondheid van ons allen voor op het spelletje en willen we allemaal gezond blijven”.

Als de regering (of besmettingen) geen extra beperkingen oplegt dan speelt Drechtsteden donderdagavond voor de beker bij Oliveo. Hier treft de ploeg de A junioren van deze club die landelijk op het hoogste niveau uitkomen. Een gevaarlijke tegenstander die zeker niet moet worden onderschat. Zondag staat er dan weer een competitiewedstrijd op het programma. Dan gaat de ploeg om 13.20 uur op bezoek bij De Meeuwen. Deze ploeg heeft pas één wedstrijd gespeeld. Twee weken terug wonnen zij met 25-29 bij Celeritas/Houten.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier