Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Schaatslessen met een gratis proefles in september

  •   keer gelezen   Sport

DORDRECHT • In september starten de wekelijkse schaatslessen bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden op de Sportboulevard in Dordrecht.


Op diverse dagen in de week worden de lessen voor zowel de jeugd vanaf 4 jaar en volwassenen aangeboden. Met dit uitgebreide lesaanbod is er voor iedereen die wil leren schaatsen wel een mogelijkheid. In de lessen worden de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden aangeleerd, maar ook vallen, opstaan, remmen en andere handige moves komen aan bod. Er wordt geoefend voor de te behalen KNSB diploma’s. Jaarlijks wordt er geschaatst voor de te behalen diploma’s in een prettig en ongedwongen groepsverband. Tijdens de lessen wordt er ingedeeld op leeftijd en niveau.

Door het uitgebreide lesaanbod voor alle leeftijden is het ook voor jeugd en volwassenen aantrekkelijk om schaatslessen te komen volgen.

De vereniging biedt de mogelijkheid om kennis te komen maken in de komende maanden door aan te melden voor een gratis proefles. Wil je nog iets langer kennismaken dan kunnen er tegen een kleine vergoeding nog vier snuffellessen worden gevolgd alvorens lid te worden.

Schaatsen zijn voor de kennismakingslessen te huur bij de vereniging.

Voor wie daarna het hele seizoen (tot en met juli 2021) de lessen wil volgen kan zich inschrijven als lid van de vereniging.

Instroom voor een gratis proefles of de vier snuffellessen is het hele jaar mogelijk en graag begroet de vereniging enthousiaste leerlingen binnenkort op de Optisport Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10 in Dordrecht.

Informatie over het lesaanbod en de aanmeldingsformulieren voor de proef en snuffellessen is te vinden op de website www.ddd-kunstrijden.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5