Logo hetkontakt.nl/klaroen

Smash verliest met 4-0

  •   19 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Dames 1 van volleybalvereniging Smash '66 heeft vrijdagavond 14 februari de thuiswedstrijd in sportcentrum De Blokweer in Alblasserdam tegen het hoger geklasseerde HLB Van Daal met 4-0 verloren.

Het zeer jonge team bleek een lastige tegenstander voor de dames uit Alblasserdam. De jonge meiden aan de andere kant van het net haalden werkelijk alle ballen van de vloer met prachtige verdedigende acties en hierdoor werd het voor Smash moeilijk om tot scoren te komen. Korte geplaatste ballen werden allemaal opgehaald door de snelle libero van HBL Van Daal. Daarbij kwam ook de servicedruk die ervoor zorgde dat de servicepass van Smash niet bij de spelverdeelster aankwam. De eerste twee sets werden met duidelijke cijfers verloren van de bezoekers uit Den Dungen.

De derde set ging het beter draaien aan de kant van Smash. De servicepass kwam beter aan ook werd er in de rally's meer verdedigd en bleef Smash de voorsprong houden in de derde set. Echter op 23-23 kwam het bezoekende team langszij, namen ze de voorsprong over en verloor Smash ook de derde set met 25-23.

De vierde set konden de dames van Smash redelijk meekomen met HBL Van Daal, maar ook de laatste set werd verloren door Smash en hierdoor verloor Smash de wedstrijd met 4-0.  

Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }