Logo hetkontakt.nl/klaroen

Minioren De Geul negende bij Clubmeet in Dordrecht

  •   keer gelezen   Sport

DORDRECHT/PAPENDRECHT • De minioren van De Geul zijn in het afgelopen weekend negende geworden bij het tweede deel van de Regio Minioren Clubmeet in Dordrecht.

De wedstrijd begon met een 4 x 50 m wisselslag estafette voor minioren 4 en jonger. Het team van de Geul bestond uit Tygo, Sofie, Rens en Roos. Ze wisten met elkaar 5 seconden van hun inschrijftijd af te halen en eindigden als 7e.

Voor de jongens minioren 5 en 6 stonden de 100 m rugslag, de 100 m schoolslag en de 50 m vrije slag op het programma. Voor de Geul zwommen Mattias, Senna, Paul, Owen, Thijn en Jesper in deze categorie. Voor Mattias was het de eerste keer dat hij de 100 m rugslag in een wedstrijd zwom. Owen wist zijn tijden op de rugslag en vrije slag te verbeteren. Thijn verbeterde zijn tijd op de vrije slag en wist hiermee op de 6e plaats te eindigen. Jesper verbeterde zijn tijden op de vrije slag en de schoolslag, waarbij hij ook nog zijn 50 m tijd verbeterde. Op de rugslag eindigde hij als 6e en op de vrije slag werd hij 4e.

De jongens minioren 4 en jonger zwommen de 50 m rugslag, 100 m vrije slag en 50 m vlinderslag. Voor de Geul zwommen Tygo, Bjurn en Rens in deze categorie. Tygo verbeterde zijn tijd op de vrije slag. Bjurn verbeterde ook zijn tijd op de vrije slag met maar liefst bijna 30 s. Ook Rens verbeterde zijn tijd op de vrije slag, met maar liefst 10 seconden. Ook wist hij zijn tijd op de vlinderslag te verbeteren en eindigde hiermee als 8e.

De meisjes minioren 4 en jonger zwommen de 100 m wisselsag, 50 m schoolslag en 50 m vrije slag. Roos, Eline en Sofie kwamen in deze categorie in actie. Roos wist haar tijd op de wisselslag te verbeteren. Eline en Sofie wisten hun tijd op de vrije slag te verbeteren.

Als laatste was er een 4 x 50 m vrije slag estafette voor jongens minioren 6 en jonger. Het team van de Geul bestond uit Senna, Thijn, Paul en Jesper. Senna wist als startzwemmer zijn tijd te verbeteren. Na een hele spannende strijd, waarbij hun inschrijftijd met 6 seconden verbeterd werd, zijn ze op een mooie tweede plaats geëindigd.

In de totale uitslag is het team van de Geul als negende geëindigd.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }