Afbeelding

Nieuwe hoofdsponsor en shirtsponsor voor PKC/SWKGroep

Sport 211 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het bestuur en sponsorcommissie van PKC zijn blij te kunnen melden dat er afgelopen week overeenstemming is bereikt met zowel een nieuwe hoofdsponsor als een nieuwe shirtsponsor voor de aankomende drie seizoenen. De nieuwe verbintenissen lopen tot en met de zomer van 2023 met een optie voor nog drie seizoenen.

Na maar liefst negen jaar als shirtsponsor op het shirt van het vlaggenschip te hebben gestaan, schuift Vertom, de wereldwijde maritieme dienstverlener met haar hoofdkantoor vlakbij Rotterdam , op naar de positie van hoofdsponsor met naamsverbinding. Vanaf seizoen 2020/2021 zal PKC de naam PKC/Vertom dragen en zal het logo van Vertom op de rug van het shirt van de selectie te bewonderen zijn.

In de periode 2011 tot 2014 was Lukassen & Boer, een oer-Papendrechtse bedrijf,  al hoofdsponsor van PKC. Als dienstverlener in verzekeringen, pensioenadvies en arbo-dienstverlening ziet men opnieuw mogelijkheden om de naamsbekendheid en maatschappelijke betrokkenheid door middel van shirtsponsoring van de eerste selectie verder uit te bouwen. De nieuwe overeenkomsten kwamen in gezamenlijkheid tot stand en vormen als eenheid een solide basis voor een succesvolle samenwerking. 

Duurzame relatie
Arjan de Jong (CEO) van Vertom over de nieuwe overeenkomst: "Via sponsoring wil Vertom een duurzame relatie opbouwen en maatschappelijke betrokkenheid uitdragen. Mede daarom zijn we al negen jaar verbonden met PKC. Daarnaast zien wij als toekomstige werkgever graag de ontwikkeling van nieuw talent en dat grenzen opnieuw worden verlegd. Dit maakte de afgelopen zes jaar de combi met SWKGroep en PKC zo mooi. Beiden hebben tot doel het ontwikkelen van kinderen alsmede het verleggen van grenzen. Helaas komt aan alles een einde, zo ook de samenwerking met SWKGroep. Als Vertom kijken wij zeer tevreden en met gepaste trots terug op deze samenwerking."

"Als Vertom wilden wij bij voorkeur in partnerschap wederom voor een nieuwe periode ons commitment afgeven aan PKC; de club die onze naam reeds jaren met verve draagt op het shirt. Daarom zijn we verheugd een nieuwe partner gevonden te hebben uit Papendrecht, die met ons dit avontuur wil aangaan. We zijn overtuigd met Lukassen & Boer een partner gevonden te hebben, waarmee we wederom voor een periode van drie jaar een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan PKC."

Grote tevredenheid
Martijn Onnink, voorzitter van de sponsorcommissie van PKC/SWKGroep over de nieuwe sponsorovereenkomst: "We zijn als commissie erg trots op dit nieuwe sponsorcontract dat PKC de aankomende drie seizoenen veel financiële zekerheid biedt. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar Vertom, dat zich, zelfs na zoveel jaren, wederom wil verbinden aan de club voor drie seizoenen. De rol van hoofdsponsor is nieuw voor dit bedrijf, maar doet wat ons betreft recht aan de positie die het zich door de jaren heen heeft verworven binnen onze club. Ook de terugkeer van Lukassen & Boer op het shirt van onze selectie stemt tot grote tevredenheid. Hieruit spreekt veel vertrouwen en dat is ook exact wat we hebben in deze toekomstige samenwerking."

De presentatie van de nieuwe sponsoren zal aan het einde van dit seizoen plaatsvinden.

Afscheid van SWKGroep
Na zes succesvolle seizoenen van prettige samenwerking neemt PKC aankomende zomer afscheid van de SWKGroep als hoofdsponsor. PKC is de SWKGroep dankbaar voor haar bijdrage aan de club en kijkt terug op een bijzonder waardevolle periode van samenwerking. De SWKGroep heeft de intentie uitgesproken om op een andere wijze aan de club verbonden te blijven.

"De SWKGroep staat voor ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen tot zelfstandige, veerkrachtige mensen." zegt Ad Doorneveld, voorzitter van de raad van bestuur van de SWKGroep. "Door betrokken te zijn bij PKC geven wij de kinderen in onze kinderopvang-, zorg-, buurtwerk- en onderwijsorganisaties mee dat sporten en bewegen belangrijk is. En hebben wij het mede mogelijk gemaakt om PKC en haar korfballers verder te laten ontwikkelen. Wij wensen PKC met de nieuwe hoofdsponsor goede jaren en mooie resultaten. Daarbij is ons motto ook voor jullie: Kleur je toekomst!"

 "Wij zijn SWKGroep dankbaar voor de afgelopen zes jaar." zegt Bertjan Scheepbouwer, voorzitter van PKC/SWKGroep. ''Het is iets unieks om maar liefst zes jaar zo intensief op te trekken. Binnen alle geledingen van de organisaties is dit altijd op een bijzonder aangename en betrokken manier verlopen. Het heeft PKC geholpen haar dromen na te jagen."

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden