Logo hetkontakt.nl/klaroen

Teleurstellend weekend voor DES '72

  •   16 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Het was voor de teams van DES '72 uit Papendrecht een teleurstellend weekeinde. Alleen de heren junioren en de D1 wisten hun wedstrijd in winst om te zetten.

De heren junioren wisten te winnen van het lager geklasseerde HVOS uit Spijkenisse. Zij wisten door goed samenspel met 31-16 te winnen. De D1 speelde tegen Feyenoord handbal en wist zijn koppositie te behouden door te winnen met 16-10.

Drechtsteden heren 1 moest aantreden tegen Hercules. Het was een gelijkopgaande wedstrijd waarin zij steeds niet aan de goede kant van de score kwamen. Er werden teveel grote kansen gemist. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd werd het voor het eerst gelijk, maar dit hield niet lang stand en er werd uiteindelijk verloren met 29-27.

Drechtsteden heren 2 moest aantreden tegen de koploper HV Eemland. Zij konden geen vuist maken en er werd dan ook kansloos verloren met 31-14. Drechtsteden heren 3 moest aantreden tegen sterke Twist en verloor met 31-24. Drechtsteden heren 4 speelde tegen het altijd lastige Indus '67 en wist de winst mee naar Zwijndrecht te nemen. Zij wonnen met 25-23. Drechtsteden heren 5 kon de goede lijn van afgelopen week niet doorzetten tegen Vires et Celeritas en verloor uiteindelijk met grote cijfers. Aan het einde van de wedstrijd stond er 39-16 op het scorebord in het voordeel van Vires et Celeritas.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }