Nipte winst voor PKC in Amsterdam

Sport 111 keer gelezen

AMSTERDAM • PKC/SWKGroep heeft zaterdag in een boeiend duel met 28-29 gewonnen van Blauw Wit.

De vooraf bepaalde tactiek van de Amsterdammers pakte goed uit en ondanks dat de ploeg bij rust tegen een achterstand aan keek, was de wedstrijd nog lang niet gespeeld.

In de tweede helft knokte Blauw-Wit zich terug om in de slotfase een 28-26 voorsprong te pakken. Maar dankzij twee goals van een ijzersterke Richard Kunst (topscorer met elf goals) kwam PKC weer op gelijke hoogte, waarna Olav van Wijngaarden PKC naar de winst schoot.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

• Het vrijwel volledige team van Stichting Dromen zonder Beperking.
Dromen in vervulling laten gaan: dat wenst Stichting Dromen zonder Beperking Nieuws 19 uur geleden
• Wesley van Butselaar is de 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal.
Wesley van Butselaar 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal Sport 27 mrt, 10:32
• Jessica Vleugel.
Jessica Vleugel uit Papendrecht terug op de buis voor vierde seizoen 'Meiden die Rijden' Nieuws 27 mrt, 08:52