Gratis clinics ijssport in Dordrecht

  •   85 keer gelezen   Sport

DORDRECHT • Op de Optisport Sportboulevard Dordrecht kan er tijdens de openingsuren voor recreatief schaatsen de hele week worden geschaatst.

Op deze ijsbaan bieden de ijssportverenigingen wekelijks lessen aan tijdens hun verenigingsuren.

Graag willen Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD), IJssportvereniging Alblasserwaard (IJA) en de IJshockeyschool van ProClass Lions kinderen kennis laten maken met de verschillende ijssporten. De trainers van de verenigingen zijn aanwezig voor de clinics.

Zij nodigen kinderen tussen de 4 en 10 jaar uit om kennis te komen maken met de ijssporten en deel te nemen aan gratis clinics. Op elke derde zondag in de maand worden de gratis clinics aangeboden vanaf 09.30 uur. Op zondag 17 november wordt er gestart .

Je betaalt de entreeprijs, huurt eventueel schaatsen en dan kan je meedoen. Bij aanmelding vooraf via de website van Dordt Sport ontvang je een leuke korting van 3 euro op de entreeprijs. De clinics zijn op 17 november, 15 december 2019 en 19 januari 2020. Locatie: Sportboulevard Dordrecht, Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht. Aanmelden voor de clinics kan op www.dordtsport.nl/sportagenda/gratis-jeugdclinics-ijssport-in-dordt-nov.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }