Logo hetkontakt.nl/klaroen

Smash '66 lijdt eerste nederlaag van het seizoen

  •   18 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • De dames van Smash'66 hebben zaterdag 9 november de strijd om de koppositie in de promotieklasse verloren in een rechtstreeks duel tegen Hands Up uit Berlicum. Smash kon geen set pakken van de koploper.

De eerste set ging lange tijd gelijk op. Door de lange middenspeelsters van de tegenpartij kon Smash aanvallend moeilijker doorkomen dan in andere wedstrijden, maar toch kon Smash bij blijven. Aan de zijde van Hand Up werden meer eigen fouten gemaakt en zo naderde een spannende eindfase. De dames van Smash raakten echter de draad kwijt toen er een ongebruikelijke wissel werd toegepast en zij vervolgens werden afgefloten voor een opstellingsfout. Hierna pakte Hands Up ook het laatste punt en ging de set verloren met 28-26.

Door het verlies van de eerste set zakten de dames van Smash ver terug in niveau. Niets lukte bij Smash en de tweede set werd dan ook kansloos verloren met 25-10.

De derde en de vierde set ging het beter aan Alblasserdamse zijde, maar werd niet het gebruikelijke niveau gehaald en hierdoor wisten de dames ook deze sets niet te winnen. Smash verloor daarmee de eerste wedstrijd van het seizoen en bekleedt nu de vierde positie in de ranglijst.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }