Afbeelding

Smash '66 lijdt eerste nederlaag van het seizoen

Sport 73 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De dames van Smash'66 hebben zaterdag 9 november de strijd om de koppositie in de promotieklasse verloren in een rechtstreeks duel tegen Hands Up uit Berlicum. Smash kon geen set pakken van de koploper.

De eerste set ging lange tijd gelijk op. Door de lange middenspeelsters van de tegenpartij kon Smash aanvallend moeilijker doorkomen dan in andere wedstrijden, maar toch kon Smash bij blijven. Aan de zijde van Hand Up werden meer eigen fouten gemaakt en zo naderde een spannende eindfase. De dames van Smash raakten echter de draad kwijt toen er een ongebruikelijke wissel werd toegepast en zij vervolgens werden afgefloten voor een opstellingsfout. Hierna pakte Hands Up ook het laatste punt en ging de set verloren met 28-26.

Door het verlies van de eerste set zakten de dames van Smash ver terug in niveau. Niets lukte bij Smash en de tweede set werd dan ook kansloos verloren met 25-10.

De derde en de vierde set ging het beter aan Alblasserdamse zijde, maar werd niet het gebruikelijke niveau gehaald en hierdoor wisten de dames ook deze sets niet te winnen. Smash verloor daarmee de eerste wedstrijd van het seizoen en bekleedt nu de vierde positie in de ranglijst.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zestien pupillen van AAA presteren goed bij eerste competitiewedstrijd Sport 5 uur geleden
Afbeelding
Jongen belandt onder betonwagen na aanrijding op rotonde in Alblasserdam; komt net niet onder de wielen terecht 112 5 uur geleden
• Het monument van de Mission Belle.
Presentatie van herdruk boek Mission Belle in Nieuw-Lekkerland Nieuws 5 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden