Zeer geslaagd weekend DES'72 Papendrecht

  •   86 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Ondanks het slechte weer was het op sportief gebied een zeer geslaagd weekend voor de teams van handbalvereniging DES'72 uit Papendrecht.

Alleen het jeugdige C team verloor zijn wedstrijd tegen De Meeuwen met 23-4.

Heren 1 speelde aanvallend een goed wedstrijd tegen Olivier uit Pijnacker. Echter, verdedigend is er nog een hoop werk te verrichten. Men kreeg door te weinig agressief verdedigen 21 doelpunten tegen. Al met al werd gewonnen met 30-21.

Heren 2 won ook zijn wedstrijd. Tegen Rijnsoever werd door goed samenspel gewonnen met 11-8.

De A-jeugd speelde tegen HVOS uit Spijkenisse en had met de tegenstander geen enkel probleem. Door snel aanvalsspel en goed keeperswerk werd uiteindelijk gewonnen met 29-9. Door deze winst blijft zij 2e achter Oliveira, die tot nu toe alles heeft gewonnen.

De B jeugd had een curieuze wedstrijd, waarin weinig werd gescoord. Beide teams hadden het in de regen lastig met de natte bal en wisten in totaal maar 3 doelpunten te scoren. Gelukkig scoorde DES'72 1 doelpunt meer en won met 2-1, een uitzonderlijke stand bij handbal.

De D-jeugd deed wat men van hem verwachtte en rolde Indus '67 op met 23-15.

Zij blijft op de 2e plaats staan in de poule.

De F- jeugd pakte in de regen ook de volle winst. Zij speelde goed samen en wist, onder leiding van de goed fluitende Floor Deen, de volle winst te pakken. Aan het einde van de wedstrijd stond er een 8-4 stand op het scorebord in het voordeel van DES '72.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }