Heren 1 DES '72 pakt weer punten

  •   89 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Heren 1 van DES '72 uit Papendrecht heeft zijn thuiswedstrijd tegen het altijd lastige Indus uit Rozenburg in winst weten om te zetten.

Onder leiding van de goed fluitende Hanna Esajas en zonder drie vaste basisspelers werd het een spannende maar vooral regenachtige wedstrijd.

Tot aan de rust was het een gelijk opgaande strijd. Na de rust werd het van de kant van Indus een harde wedstrijd. Doordat DES '72 hier niet in mee ging en gewoon bleef handballen konden zij de winst pakken. Aan het eind van de wedstrijd stond er een stand van 15-13 op het scorebord.

Door deze winst klimt DES ' 72 naar de derde plaats.

Heren 2 kon tot aan de rust goed mee met de Meeuwen. Bij rust was het 11-8 in het voordeel van de Meeuwen. Na de rust deed de conditie DES '72 de das om en liep uit de Meeuwen uit naar 25-14.

Heren midweeks verloor afgelopen vrijdag in een sportieve wedstrijd van WHC uit Den Haag met 22-18.

De F jeugd speelde een leuke wedstrijd maar verloor met 5-6.

C1 kon het ook niet bolwerken tegen het sterk spelend de Treffers en verloor kansloos met 15-34.

D2 speelde en hele goede wedstrijd. De eerste helft ging gelijk maar de tweede helft maakte de tegenstander Feyenoord het verschil en won met 15-10.

D1 speelde een goede wedstrijd en na het verlies van vorige week wist men weer te winnen met 17-11 van Feyenoord. Hierdoor stijgt men naar de tweede plaats.

Drechtsteden 1 ( het eerste team uit het samenwerkingsverband van DES '72, Saturnus '72 en Conventus) speelde hun eerste wedstrijd in de hoofdklasse uit tegen Volendam.

Het werd een lastige wedstrijd. De eerste helft ging gelijk op. Er werd gerust met een 16-15 voorsprong.

Door goed keeperswerk werd het zelfvertrouwen van het team groter en kon de winst worden binnen gehaald met 34-26.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }