B-jeugd DES '72 in het nieuw gestoken door Elmet

  •   74 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Afgelopen zaterdag werd het B-team van DES'72 uit Papendrecht volledig in het nieuw gestoken door Elmet elektrotechnische handelsonderneming. Elmet is een elektrotechnische handelsonderneming die een grote verscheidenheid  aan elektrotechnische materialen in de markt zet. Het productassortiment wordt zodanig samengesteld dat zowel de merken als de productlijnen garant staan voor de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Onder het toeziend oog van de eigenaar van Elmet speelde de B-jeugd een leuke wedstrijd tegen Oliveo uit Pijnacker. Er werden vele kansen gemist, maar ondanks dit werd gewonnen met 12-8.

Doordat vorige week het jeugdkamp was geweest, moest de B-jeugd afgelopen donderdag ook aantreden tegen Vires et Celeritas. Deze wedstrijd liep lang gelijk op, maar helaas werd er toch verloren met 12-10.

De F-jeugd verloor ook nipt. Zij konden lang bij blijven, maar in de tweede helft moet dit jongste team van DES '72 het onderspit delven.

Het D2 team speelden twee mooie wedstrijden, maar konden het tegen betere tegenstander niet bolwerken. De eerste wedstrijd werd met tegen ETC verloren met 12-4. De tweede wedstrijd werd verloren met 11-8 tegen Vires et Celeritas.

Het D1 had het afgelopen week wisselend succes. Doordeweeks werd met 16-10 gemakkelijk gewonnen van Atomium '61 uit Rotterdam, maar daarna werd weer verloren van ETC uit Hoogvliet. Deze laatste wedstrijd ging tot aan de eerste helft gelijk op met 8-8 ruststand. Maar de D1 kwam slecht uit de kleedkamer en was niet bij de les, waardoor ETC in een rap tempo uitliep naar 22-12.

De C-jeugd had ook een hele lastige wedstrijd tegen het team van ETC. Zij verloor met 27-9 tegen een hele sterke tegenstander.

Heren senioren 3 had ook een volledige off-day en verloor kansloos met 47-4 tegen DWS uit Schiedam.

Heren senioren 1 speelde tegen het altijd lastige HWC uit Den Haag. Door afwezigheid van een aantal bepalende spelers werd het voor heren 1 een lastige wedstrijd. Uiteindelijk werd de wedstrijd verloren met 35-27.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }