Logo hetkontakt.nl/klaroen

VV Flits gaat door met de volleybalspeeltuin

  •   54 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Na het succes van afgelopen seizoen gaat de Papendrechtse volleybalvereniging vv Flits komend seizoen verder met de volleybalspeeltuin voor kinderen van drie tot en met vijf jaar.

Bij de volleybalspeeltuin gaan kinderen in de leeftijd van drie tot en met vijf jaar spelenderwijs aan de slag met spelletjes en (volley)baloefeningen. De (volley)baloefeningen zullen aangepast worden op het niveau van de kinderen. Door de training verbeter de motoriek spelenderwijs, leren de kinderen omgaan met spelen in teamverband en maken ze kennis met volleybal.

Begeleiding
De volleybalspeeltuin wordt door verschillende pedagogisch opgeleide trainers begeleid. Elke hoofdtrainer die voor de volleybalspeeltuin staat heeft ervaring met de doelgroep in huidig of vorig werk. Ook zijn de hoofdtrainers ervaren in het geven van trainingen voor verschillende niveaus. Daarnaast zijn er vrijwilligers aanwezig die de hoofdtrainers ondersteunen en ervoor zorgen dat ieder kind de juiste begeleiding en aandacht krijgt.

Komend seizoen wordt de volleybalspeeltuin twaalf keer gehouden in de periode van 21 september tot en met 4 april. De speeltuin is op de zaterdagen dat Flits thuis speelt, en duurt steeds van 10:00 tot 11:00 uur. Locatie: Sportcentrum Papendrecht.

Deelname aan de volleybalspeeltuin kost 35 euro voor het hele seizoen. Inschrijven en meer informatie: volleybalspeeltuin@vvflits.nl. 

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }