Logo hetkontakt.nl/klaroen

Badmintonclub Phoenix'17 sluit seizoen af met sfeervol midsummer toernooi

  •   keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Badmintonclub Phoenix'17 heeft het seizoen op zaterdag 13 juli afgesloten met een midsummertoernooi. Er werd niet alleen tegen elkaar gespeeld, ook introducees deden mee aan het toernooi.


Het toernooi in Amerikaanse stijl werd voor de tweede keer gehouden in de sportzaal De Willem. Er was eten, drinken en muziek, dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie afsluiter van te maken. Er waren maar liefst 50 deelnemers aanwezig.

Er werd gespeeld in drie poules waarbij de deelnemers naar gelijkheid van niveau werden ingedeeld. Zo kon het dat de sterkste tegenover elkaar kwamen te staan om er een prachtige, fanatieke pot van te maken, met spectaculaire rally's. Goed voor de jeugdleden om naar te kijken en bijzonder boeiend voor de toegestroomde ouders en belangstellenden.

De derde prijs was voor Dimitri Dragic. Hij kreeg een hele grote opblaasbare zwemband. De tweede prijs was voor Kaj Petra. Hij kreeg een opblaasbare zwaan en de derde prijs was voor David Liu. Hij ging er vandoor met een gigantische opblaasbare pauw. Alle drie de prijzen waren helemaal in zomerse sfeer.

Ook de trainers Stephen Tittel, Sandor Matla en Jeroen van der Molen werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. Zij kregen alle drie een cadeaubon.

Voor meer informatie of aanmelding: info@phoenix17.nl. Zie ook www.facebook.com/bcphoenix17.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier