Afbeelding

Tennisclub ATV zoekt oud-leden voor jubileumfeest

Sportt 152 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Alblasserdamse tennisvereniging (ATV) viert het zestigjarig bestaan met een feestdag op zaterdag 6 juli. Alle (oud)-leden zijn hiervoor uitgenodigd en ook mensen die graag kennis willen maken met de sport zijn meer dan welkom.

De inloop is vanaf 13.00 uur en een half uur later vangen de activiteiten aan waar iedereen met een (leen)racket aan deel kan nemen. Voor de kinderen is er een springkussen en liefhebbers kunnen vanaf 16.00 uur kijken naar een demonstratiewedstrijd, die tegelijkertijd wordt gehouden met de receptie waarbij iedereen een hapje en een drankje kan nuttigen in de kantine.

Het officiële gedeelte wordt afgesloten met ter plekke gebakken pizza's uit de houtoven en een ijsje van Deliziosa. Van dit arrangement is tegen betaling van 10 euro per persoon gebruik van te maken. Ook houdt de vereniging een loterij waar als hoofdprijs een fiets mee te winnen is en de opbrengsten komen ten goede aan de aankleding van het terras.

Na de maaltijd nemen de dj's het vanaf 19.30 uur over zodat de feestdag op gepaste wijze wordt afgesloten met muziek. De tennisvereniging is te vinden op sportpark Souburgh en iedereen die wil deelnemen, is welkom. De feestcommissie stelt het wel op prijs als mensen zich van tevoren aan willen melden in verband met de inkopen. Dit kan deze week via atv.alblasserdam60jaar@gmail.com.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zestien pupillen van AAA presteren goed bij eerste competitiewedstrijd Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Jongen belandt onder betonwagen na aanrijding op rotonde in Alblasserdam; komt net niet onder de wielen terecht 112 9 uur geleden
• Het monument van de Mission Belle.
Presentatie van herdruk boek Mission Belle in Nieuw-Lekkerland Nieuws 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden