• Het F-team van DES'72.
• Het F-team van DES'72.

Heren 1 DES'72 op koers voor het kampioenschap

Sport 77 keer gelezen

PAPENDRECHT • Heren 1 van DES'72 uit Papendrecht hebben afgelopen weekeinde een grote stap gezet richting het kampioenschap. Door de winst op DWS uit Schiedam met 28-18 kunnen zij na het kampioenschap in de zaal op 16 juni aanstaande wederom het kampioenschap binnenhalen tegen directe concurrent WHC uit Den Haag. Er moet dan wel worden gewonnen, omdat de ploeg op één punt achterstand staat.

Ook de heren junioren doen het goed. Zij wonnen met 28-16 van Helius uit Hellevoetsluis. De heren junioren speelden wederom hun snelle spelletje en lieten Helius vanaf het begin van de wedstrijd niet in hun spel komen. Door deze winst naderen de junioren Ventura/Twist op 3 punten. Het wachten is nu op een verlies van dit team.

Dames C speelden ook een goede wedstrijd. Door goed samenspel konden ook zij de winst pakken tegen Helius. Opmerkelijk was dat zij de uitwedstrijd tegen Helius dik hadden verloren. Maar dat hebben zij recht gezet door nu te winnen met 13-12.

De D-jeugd speelde tegen HVOS uit Spijkenisse. Dit werd een mooie spannende wedstrijd, die gelijk opging. Uiteindelijk moest DES '72 het onderspit delven en verloor zij met 11-10. Door dit verlies staan deze teams nu beiden aan kop.

De E-jeugd speelde ook een hele goede wedstrijd. Zij won door goed samenspel met 19-12 van Twist.

De F-jeugd werd dit weekeinde kampioen op het veld, nadat zij ook al in de zaal kampioen waren geworden. Helaas werd er voor het eerst verloren, maar kon het kampioenschap toch gevierd worden, omdat de voorsprong in de competitie voldoende was. 

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden