Afbeelding

Heren 1 DES '72 promoveren naar 1e klasse

Sportt 309 keer gelezen

PAPENDRECHT • Heren 1 van DES '72 is na een ruime overwinning tegen Foreholte kampioen geworden. 

Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen door goed verdedigen.  Aanvallend was het deze wedstrijd minder. Er werd teveel gemist en van afstand geschoten, waardoor de keeper van Foreholte zich de 2e helft de beste man op het veld mocht noemen. Aan het einde van de wedstrijd stond er een stand van 26-14 in het voordeel van DES '72 op het scorebord, waarna het feest kon beginnen.

Heren midweeks speelden mede door te weinig wisselspelers een lastige wedstrijd tegen het goed spelende Gemini uit Zoetermeer. Door hard werken wisten zij toch nog gelijk te spelen met 13-13. Woensdag 3 april aanstaande spelen zij de belangrijke wedstrijd tegen de nummer 1 Quintes uit Kwintsheul. Alleen een overwinning zal genoeg zijn om zich kampioen te mogen noemen.

Ook de dames midweeks hadden te kampen met te weinig wissels waardoor er maar liefst 3 C- junioren meespeelden. Alsnog speelden zijn een prima wedstrijd en wisten zij te winnen met 19-14.

De C-jeugd wist ook te winnen. Zij won met 16-11 van TOGB. Dit team heeft alleen maar verloren van Helius, waardoor zij knap als 2e zijn geëindigd.

De D-jeugd speelde een heel spannende wedstrijd tegen een sterk spelend de Meeuwen. Beide teams waren heel erg aan elkaar gewaagd. Er kwam dan ook geen winnaar en de punten werden eerlijk gedeeld. Er werd gelijk gespeeld met 13-13.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden