Afbeelding

Borstcrawlcursus in Papendrecht

Sport 490 keer gelezen

PAPENDRECHT • In april start de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), in samenwerking met zwemvereniging De Geul, een borstcrawlcursus voor beginners in het Sportcentrum Papendrecht.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de borstcrawl onder de knie wil krijgen en wordt volgens een vast concept op veel plaatsen gegeven.

De cursus bestaat uit twaalf lessen waarbij men wekelijks training krijgt van gekwalificeerde KNZB-coaches, afgestemd op het individuele niveau van de deelnemer.

Het doel is het verbeteren van de conditie en borstcrawltechniek met veel persoonlijke aandacht. Er wordt getraind in kleine groepen en zwemmers krijgen individuele tips waarmee men direct aan de slag kan.

Tijdens de trainingen worden de basiselementen van de borstcrawl uitgelegd en geoefend; een juiste ligging, de armslag, de beenslag, de ademhaling en uiteraard de combinatie van dit alles.

Aanmelden voor deze cursus gaat via de website 'Mijn Zwemcoach' van de KNZB. Via deze website krijgen de deelnemers ook toegang tot leuke extra's zoals trainingsschema's, techniekvideo's en korting op Arena-zwemmaterialen.

De cursus in Papendrecht wordt gehouden op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 uur en start op 5 april 2019. Voor meer informatie en aanmelden: www.mijnzwemcoach.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden