Logo hetkontakt.nl/klaroen

Borstcrawlcursus in Papendrecht

  •   keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • In april start de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), in samenwerking met zwemvereniging De Geul, een borstcrawlcursus voor beginners in het Sportcentrum Papendrecht.


Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de borstcrawl onder de knie wil krijgen en wordt volgens een vast concept op veel plaatsen gegeven.

De cursus bestaat uit twaalf lessen waarbij men wekelijks training krijgt van gekwalificeerde KNZB-coaches, afgestemd op het individuele niveau van de deelnemer.

Het doel is het verbeteren van de conditie en borstcrawltechniek met veel persoonlijke aandacht. Er wordt getraind in kleine groepen en zwemmers krijgen individuele tips waarmee men direct aan de slag kan.

Tijdens de trainingen worden de basiselementen van de borstcrawl uitgelegd en geoefend; een juiste ligging, de armslag, de beenslag, de ademhaling en uiteraard de combinatie van dit alles.

Aanmelden voor deze cursus gaat via de website 'Mijn Zwemcoach' van de KNZB. Via deze website krijgen de deelnemers ook toegang tot leuke extra's zoals trainingsschema's, techniekvideo's en korting op Arena-zwemmaterialen.

De cursus in Papendrecht wordt gehouden op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 uur en start op 5 april 2019. Voor meer informatie en aanmelden: www.mijnzwemcoach.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier