• Het winnende team Slagkracht 5500 van IQIP.

Slagkracht 5500 wint Royal IHC volleybaltoernooi in Alblasserdam

Sport 562 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Team Slagkracht 5500 van IQIP heeft vrijdagavond het Royal IHC volleybaltoernooi gewonnen.

Het jaarlijks terugkerende volleybaltoernooi werd vrijdagavond in samenwerking met volleybalvereniging Smash'66 gespeeld in sportcentrum Blokweer. Na een welkomstwoord van de voorzitter van Smash'66 werd om 18.30 uur gestart met de eerste wedstrijden. Zo'n 100 IHC-ers begonnen in drie poules en op drie speelvelden aan het toernooi. Er werd met enthousiasme en een gezonde dosis fanatisme, maar vooral met veel plezier gespeeld.

Na de eerste ronde waren de winnaars- en verliezerspoules duidelijk en werd gestart met de tweede ronde. Na een spannende tweede ronde mochten de twee winnaars van de twee winnaarspoules gaan strijden om de wisselbokaal.

Na een spannende finalewedstrijd kroonde team Slagkracht 5500 van IQIP zich tot winnaar van deze editie. Na afloop werden de prijzen uitgereikt in de kantine en werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Dankzij de medewerking en inzet van de vele vrijwilligers van Smash'66 en het enthousiasme van de IHC medewerkers kon weer worden gesproken van een zeer geslaagd toernooi.