• Het F-team van DES dat kampioen geworden is.
• Het F-team van DES dat kampioen geworden is.

Heren 1 DES op weg naar kampioenschap

Sportt 386 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het eerste herenteam van handbalvereniging DES'71 uit Papendrecht heft goede zaken gedaan richting het kampioenschap door gemakkelijk met 38-18 te winnen van Rijnsoever.

Afgelopen zaterdag heeft de F-jeugd het kampioenschap binnen gehaald door met 11-5 te winnen van Twist. De F-jeugd speelde een leuke wedstrijd onder de goede leiding van Rosalie van der Graaf. Dit team heeft gedurende de gehele competitie maar één wedstrijd verloren en een wedstrijd gelijk gespeeld. Het kampioenschap werd gevierd met een lekkere taart. Alle kinderen kregen ook een prachtige medaille en een grote kampioensbeker.

Bij de jeugd verloor verder alleen de D-jeugd met 19-13 van Conventus uit Zwijndrecht. De E-jeugd won onder leiding van een goed fluitende scheidsrechter Floor Deen door goed samenspel in een hele spannende wedstrijd met 13-11 van Saturnus uit Ridderkerk. De C-jeugd deed ook wat er van haar werd verwacht en won haar wedstrijd met 13-9 van de Treffers.

Op zondag wist heren senioren 2 van de combinatie DES '72/Saturnus '72 de eerste wedstrijd te winnen van de Treffers. Door sterk verdedigend werd gewonnen met 31-19.

De heren junioren speelden ook een goede wedstrijd en overrompelden in de streekderby Saturnus '72 met 39-19.

De heren midweeks speelden een lastige wedstrijd tegen HVOS uit Spijkenisse. Ondanks de vele tijdstraffen werd uiteindelijk toch gewonnen met 19-16, waardoor de tweede plaats werd behouden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zestien pupillen van AAA presteren goed bij eerste competitiewedstrijd Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Jongen belandt onder betonwagen na aanrijding op rotonde in Alblasserdam; komt net niet onder de wielen terecht 112 9 uur geleden
• Het monument van de Mission Belle.
Presentatie van herdruk boek Mission Belle in Nieuw-Lekkerland Nieuws 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden