• Teamfoto van DES '72 heren junioren.
• Teamfoto van DES '72 heren junioren.

Heren junioren DES '72 verliezen de strijd om de eerste plaats

  •   47 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • De heren junioren van DES '72 verloren in een sportieve wedstrijd de uitwedstrijd om de eerste plaats tegen Helius uit Hellevoetsluis.

De heren, die in de thuiswedstrijd nog wonnen, moesten nu hun meerdere erkennen in Helius. Door te zenuwachtig spel kwamen de heren niet in hun eigen spel, waardoor zij uiteindelijk verloren met 18-15. Door dit verlies staat dit team nu tweede met twee punten minder dan Helius en een iets lager doelsaldo.

De heren 1 deden wat zij moesten doen richting het kampioenschap en wonnen met 29-20 van HVV '70.

De heren 2 combinatie van DES '72/Saturnus '72 verloren kansloos van Indus met 40-20.

De dames midweek konden het ook niet bolwerken tegen een goed en snel spelend VELO. Zij speelden een goede wedstrijd tegen de koploper, maar verloren toch met 18-13.

De jeugd van DES '72 deed ook dit weekeinde weer goede zaken door alle wedstrijden te winnen. De C-meiden wonnen ook nu weer met 15-5 van Indus '67. Zij spelen volgende week hun beslissende wedstrijd tegen Helius.

Helius heeft één punt voorsprong, dus bij winst wordt de koppositie overgenomen. De thuiswedstrijd werd dik verloren, dus zij hebben nog wat goed te maken.

De D-jeugd speelde een geweldige wedstrijd tegen koploper TOGB. Het was een spannende wedstrijd waarin de 21-17 winst in slotfase werd veilig gesteld.

De E-jeugd weet ook niet meer wat verliezen is. Maar zij had het wel moeilijk met tegenstander TOGB. De winst werd pas in de laatste minuten veilig gesteld. Uiteindelijk won dit team met 13-12.

Door deze winstpartijen stijgen zowel de D- als de E-jeugd naar de derde plaats.

De F jeugd deed ook wat zij moest doen als koploper en won met 9-1 van TOGB.

Dit team is op weg naar het eerste kampioenschap.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }