• Het team van de Pappa's en Mamma's.
• Het team van de Pappa's en Mamma's. Foto: S. Visser

Pappa's en Mamma's winnen teamtoernooi Phoenix'17

Sport 365 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het teamtoernooi dat badmintonvereniging Phoenix'17 uit Papendrecht vrijdag georganiseerd heeft in Sportcentrum Papendrecht, is net als vorig jaar gewonnen door het team van de Pappa's en Mamma's.

Tien teams, waaronder de StartUp groep, hadden zich ingeschreven om er een mooi spektakel van te maken. Ook de titelverdedigers, de Pappa's en de Mamma's waren erbij om hun wisseltrofee te verdedigen.

In de poule wedstrijden was al zichtbaar dat er fanatiek werd gespeeld en dat veel teams niet veel voor elkaar onder deden. Spannende matches werden gespeeld. De meegekomen toeschouwers zorgden voor een volle zaal, extra sfeer en ondersteuning.

Het resulteerde uiteindelijk in een finale tussen de Panda's en het titel verdedigende team van de Pappa's en de Mamma's. Met een nipt verschil wisten de Pappa's en de Mamma's te winnen en hun titel te prolongeren.

Na afloop werden de prijzen in de horeca gelegenheid van het Sportcentrum uitgereikt en bleef het nog lang druk. Voor Phoenix'17 een teken dat er een goede en saamhorige sfeer hing en zij zagen dat alweer nieuwe teams gevormd werden voor het volgende toernooi.

Belangstellenden zijn op vrijdagavond om 20:00 uur welkom in Sportcentrum Papendrecht. Voor meer informatie: www.phoenix17.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden