• Marije Boele, Paul Deelen, spelers eerste elftal, Wim den Ouden, Armanda Kuijlenburg, Philip Kouwenhoven en Ria Hut (v.l.n.r.).
• Marije Boele, Paul Deelen, spelers eerste elftal, Wim den Ouden, Armanda Kuijlenburg, Philip Kouwenhoven en Ria Hut (v.l.n.r.).

Rabobank blijft vv Nieuw-Lekkerland sponsoren

Sport 503 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Wim den Ouden namens VV Nieuw-Lekkerland en Marije Boele en Armanda Kuijlenburg namens Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden hebben zaterdag 19 januari een driejarig sponsorcontract getekend. Met de sponsorbijdrage van de Rabobank gaat de vereniging verder investeren in duurzaamheid en milieu.

Wim den Ouden, voorzitter van VV Nieuw-Lekkerland, en penningsmeester Arie van Dieren zijn bijzonder trots op dit unieke sponsorcontract, tot stand gekomen door Ria Hut en Edwin Marcus van de sponsorcommissie. Den Ouden: "Met de sponsorbijdrage van de Rabobank kunnen wij sportiviteit en duurzaamheid blijven combineren bij VV Nieuw-Lekkerland. Onze coördinator in duurzaamheid, Aad Rijnshof, houdt de lopende projecten goed in de gaten en is altijd bezig met extra besparingen. Nieuwe projecten zijn onder andere een 'warmte terugwin-installatie' voor douchewater en het opwekken van zonne-energie door middel van solar tracker zonnepanelen."

Na de winterstop prijkt het logo van de Rabobank wederom op het wedstrijdtenue van zowel het eerste elftal, dat speelt in de eerste klasse, als het 'onder de 23' elftal, dat deelneemt aan regionale wedstrijden.

Marije Boele en Armanda Kuijlenburg, beiden Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij de Rabobank vestiging Nieuw-Lekkerland: "De Rabobank is van oudsher sterk lokaal vertegenwoordigd. We vinden het belangrijk om het verenigingsleven te ondersteunen. Dat we dit nu kunnen combineren met duurzaamheid en milieu vinden we heel bijzonder en het past heel goed bij onze bank."

Op de foto staat v.l.n.r. Marije Boele, Paul Deelen, spelers eerste elftal, Wim den Ouden, Armanda Kuijlenburg, Philip Kouwenhoven en Ria Hut.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden