Afbeelding

Dames Smash '66 winnen streekderby van Vollido

Sport 184 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De dames van Smash '66 hebben vrijdag hun eerste thuiswedstrijd van 2019 met 3-1 gewonnen van Vollido uit Hendrik Ido Ambacht.

Smash ging net als bij de gewonnen uitwedstrijd in Zaltbommel vorig weekend, goed van start in de eerste set. De service aan Alblasserdamse zijde liep, in tegenstelling tot de service van Vollido, die veel ballen uit serveerden, erg goed. Met name Rosan van den Oever kon veel directe punten scoren met haar ijzersterke services. De eerste set had Smash de overhand en won met 25-17.

De tweede set kwam Vollido veel beter uit de startblokken en binnen een mum van tijd stond Smash 5 punten achter. Aan Alblasserdamse zijde lukte er op dat moment weinig meer, terwijl Vollido met goede servicepasses de sterke middenaanval kon bedienen die in deze set voor veel punten zorgde. Smash verloor de set met 25-13.

In het derde bedrijf konden de dames van Smash het goede en verzorgde spel van de eerste set weer oppakken. Er werd met meer overtuiging gespeeld en Smash won de set met 25-17. Ook de vierde set speelde Smash met deze overtuiging en kon meteen de voorsprong pakken. Vollido drong nog wel aan, maar de 3-1 winst in deze wedstrijd kwam niet meer in gevaar. Ook deze set wonnen de dames uit Alblasserdam met 25-22.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden