CKC Kinderdijk verstevigt koppositie

Sport 160 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het eerste team van CKC Kinderdijk heeft zaterdag de koppositie verstevigd door de uitwedstrijd tegen ODO met 10-16 te winnen.

Kinderdijk had zeker in het begin veel moeite met het slome spel van de tegenstander. Gelukkig lieten ze zich niet constant van de wijs brengen en na 10 minuten spelen kwam CKC door middel van een strafworp van Martijn Kreuk op een voorsprong van 2-5.

Verder gebeurde er niet zoveel in de eerste helft en gingen beide ploegen niet echt moe de rust in. Ruststand was 5-9.

Na 2 minuten in de tweede helft had Bram Rouppé er al twee ingegooid: 5-11. Halverwege werd de eerste wissel toegepast. De stand was op dat moment 8-12.

Drie minuten voor tijd kwamen er vijf (!) wissels in bij Kinderdijk. Stijn Vlieg en Lars Breedveld van A1 mochten ook hun minuten pakken. Na 10 seconden scoorde Lars de 10-16. Zijn eerste doelpunt in het eerste elftal. Dit was ook gelijk de eindstand.

Scores: Bram Rouppé en Simone Hoek 3x, Max Donkervoort en Laura Verveer 2x, Lotte van de Lustgraaf, Lisanne de Jonge, Jelle Lunenborg. Menno Bot, Martijn Kreuk en Lars Breedveld 1x.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 19 januari om 16:10 uur tegen ONDO uit 's Gravenzande. Deze wordt gespeeld in de eigen Molenzichthal.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21