Afbeelding

Veel persoonlijke records minioren en junioren Wiekslag

Sport 108 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De zwemmers van Wiekslag uit Alblasserdam hebben zaterdag in Rozenburg de nodige medailles en persoonlijke records behaald tijdens de tweede wedstrijd van het minioren junioren circuit.

Jayda Akpullukcu veroverde brons op de 50 vlinder in een tijd van 1.01.56 en dat was een flinke tijdsverbetering. Evi Bol werd met een flink pr derde op de 100 school in 1.38.04. Raphaël Booiman won de 100 school en 100 wissel en werd tweede op de 50 vlinder. Ivo Bot werd winnaar op twee afstanden. Hij greep het goud op de 100 school en 50 vlinder. Sophie Buurman zwom naar het zilver op de 50 vlinder en 10 wissel. Owen Houdé zwom naar zilver op de 100 school en brons op de 50 vlinder.

De 100 wissel leverde Timo Huizer een bronzen plak op. Zijn zus Yuni won brons op de 100 vlinder. Robine Kroon greep twee keer het zilver. Dit deed ze op de 10 school en de 50 vlinder. Samgar Oosterwijk werd tweede op de 50 vlinder en derde op de 100 school. Robin den Ouden zwom naar plaats drie op de 100 school. Jasmijn Schoonen tikte als tweede aan op de 200 wissel en als derde op de 50 vrij.

Naast deze vracht aan medailles, zwom de jeugd veel persoonlijke records. Uitschieters waren Jayda Akpullukcu op de 50 vlinder, Eva en Ivi Bot op de 100 school, Yuni Huizer op de 100 vlinder, Owen Houdé op de 50 school, Lois Rozendaal op de 50 vlinder, Bart Tuinenburg op de 100 wissel en Floris van der Valk op de 50 vrij.

Joost Boers, Leonore Booiman, Kristian Hammerstein, Amber en Julian Kroon, Lieke van de Kuijl, Ghalil Lodder, Jordan Neyhoft, Deborah Oosterwijk, Thierry den Ouden, Isabel Rodriquez, en Thijmen Wesdorp zwommen een klein maar mooi pr.

Zaterdag wordt het jaar 2018 afgesloten met de tweede wedstrijd van de vijfkamp met Rotterdam Swimming, sg HGA en ZVS. Deze wedstrijd wordt gezwommen in Blokweer en begint om 12.00 uur.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 21 uur geleden
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 23 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden