Logo hetkontakt.nl/klaroen

Heren junioren DES '72 pakken koppositie

  •   77 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • De heren junioren hebben afgelopen weekeinde de koppositie overgenomen van Helius uit Hellevoetsluis.

De winst werd aan het einde van de tweede helft veilig gesteld, nadat een speler van DES '72 en Helius met een rode kaart van het veld werden gestuurd.

Nadat de rust op het veld was wedergekeerd, trokken de overige spelers van DES '72 de wedstrijd naar zich toe en speelde deze professioneel uit.

Uiteindelijk stond er een terechte eindstand op het scorebord van 25-21 in het voordeel van DES '72.

Zowel de Heren 1 als Heren Midweeks hadden een gemakkelijke wedstrijd.  Heren 1 won met 31-16 van HVV '70 en Heren Midweeks won van TOGB met 17-09.

De Heren 2 combinatie van DES '72/Saturnus '72 speelde een goed eerste helft tegen Indus '67 uit Rozenburg. De tweede helft zakten zij helaas weg en konden het niet meer bolwerken tegen een sterk spelend Indus '67. Zij verloren uiteindelijk met 33-26. Het is dus nog even wachten voor dit team op de punten, maar als zij de inzet vanuit de eerste helft kunnen voortzetten in de hele wedstrijd komen de punten vanzelf.

De dames midweeks speelden een lastige uitwedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie Hercules uit Den Haag en verloren met 25-12.

De C-jeugd won ook hun derde wedstrijd met dubbele cijfers van Indus '67. Aan het einde van de wedstrijd stond er een eindstand van 15-08 op het scorebord. Voor de D-jeugd zat het er net niet in! Na een leuke en spannende wedstrijd kon TOGB de 12-13 winst mee naar huis nemen. De F- jeugd speelde een leuke wedstrijd tegen DWS uit Schiedam, maar verloor met 14-4.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK