Afbeelding

Heren junioren DES '72 pakken koppositie

Sport 261 keer gelezen

PAPENDRECHT • De heren junioren hebben afgelopen weekeinde de koppositie overgenomen van Helius uit Hellevoetsluis.

De winst werd aan het einde van de tweede helft veilig gesteld, nadat een speler van DES '72 en Helius met een rode kaart van het veld werden gestuurd.

Nadat de rust op het veld was wedergekeerd, trokken de overige spelers van DES '72 de wedstrijd naar zich toe en speelde deze professioneel uit.

Uiteindelijk stond er een terechte eindstand op het scorebord van 25-21 in het voordeel van DES '72.

Zowel de Heren 1 als Heren Midweeks hadden een gemakkelijke wedstrijd.  Heren 1 won met 31-16 van HVV '70 en Heren Midweeks won van TOGB met 17-09.

De Heren 2 combinatie van DES '72/Saturnus '72 speelde een goed eerste helft tegen Indus '67 uit Rozenburg. De tweede helft zakten zij helaas weg en konden het niet meer bolwerken tegen een sterk spelend Indus '67. Zij verloren uiteindelijk met 33-26. Het is dus nog even wachten voor dit team op de punten, maar als zij de inzet vanuit de eerste helft kunnen voortzetten in de hele wedstrijd komen de punten vanzelf.

De dames midweeks speelden een lastige uitwedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie Hercules uit Den Haag en verloren met 25-12.

De C-jeugd won ook hun derde wedstrijd met dubbele cijfers van Indus '67. Aan het einde van de wedstrijd stond er een eindstand van 15-08 op het scorebord. Voor de D-jeugd zat het er net niet in! Na een leuke en spannende wedstrijd kon TOGB de 12-13 winst mee naar huis nemen. De F- jeugd speelde een leuke wedstrijd tegen DWS uit Schiedam, maar verloor met 14-4.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden