Afbeelding

Succesvolle open middag jongste jeugd HC Souburgh

Sport 169 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Hockeyclub Souburgh heeft woensdagmiddag 17 oktober met veel succes voor de eerste maal een open middag voor alle jongste jeugd van HC Souburgh en voor alle geïnteresseerde kinderen uit Alblasserdam en omgeving georganiseerd.

Er kwamen ongeveer 120 kinderen tussen de vier en tien jaar. De kinderen konden met een strippenkaart zelf uitkiezen naar welk onderdeel ze gingen. Naast hockey konden ze zelf gebakken cupcakes versieren en zich uitleven op een springkussen. Na de actieve middag waren er voor alle kinderen broodjes knakworst en bij vertrek ontvingen ze een goodiebag met informatie en een heerlijk appeltje. Alle boodschappen hiervoor zijn gesponsord door de plaatselijke Albert Heijn. Matthias de Graaf van DGP Fun zorgde voor de springkussens.

Door het organiseren van deze gezellige middag hoopt HC Souburgh meer mensen uit de omgeving kennis te laten maken met de hockeyclub en uiteraard jeugd kennis laten maken met hockey. "We hopen dat de kinderen het zelfs zo leuk vonden dat ze misschien wel op hockey willen en mee komen doen met de proeflessen", aldus Souburgh. De jongste jeugdcommissie van HC Souburgh kijkt terug op een zeer geslaagde middag, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Voor meer informatie: www.souburgh.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden