Afbeelding

CKC Kinderdijk en Johan van Barneveldt na dit seizoen uit elkaar

Sport 433 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Na een goede samenwerking van twee seizoenen zullen CKC Kinderdijk en Johan van Barneveldt aan het einde van dit seizoen uit elkaar gaan.

In onderling overleg is besloten geen gebruik te maken van de optie voor een derde seizoen. Na eerder een aantal seizoenen bij CKC Kinderdijk succesvol actief te zijn geweest, werd Van Barneveldt anderhalf jaar geleden opnieuw aangesteld als hoofdtrainer, met als doel het enthousiasme en de beleving in de selectie terug te brengen en de weg naar de eerste klasse te plaveien.

Op het veld werd direct het kampioenschap behaald in de 2e klasse; in de zaal werd dit ondanks een prachtige eindsprint, net gemist. Dit seizoen zal het team op het veld in de 1e klasse moeten vechten voor lijfsbehoud, en draait het in de zaal bovenin mee in de 2e klasse.

Ondanks deze succesvolle periode zijn zowel Van Barneveldt als de Technische Commissie tot de conclusie gekomen dat het beter is om in het komende seizoen een andere trainer voor de groep te plaatsen. Ook Stefan Gringhuis, trainer van het tweede team, zal aan het eind van dit seizoen CKC Kinderdijk verlaten.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Vierde dwangsom voor gemeente Alblasserdam: rechter stelt Bewonersgroep Touwbaan weer in het gelijk Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Aspergediner Kiwanis Alblasserwaard: smaakvolle avond voor het goede doel Nieuws 8 uur geleden
• Het bord met de QR-code bij het huis van Johan.
Inwoner Kinderdijk komt met eigen plan tegen parkeeroverlast: 'Het werkt!' Nieuws 8 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden