Nieuwjaar sportief en gezellige ingeluid door Smash'66 uit Alblasserdam

  •   110 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Volleybalvereniging Smash'66 uit Alblasserdam heeft vorige week het jaar sportief en gezellig ingeluid met het oliebollentoernooi.

Dit volleybaltoernooi wordt jaarlijks georganiseerd door smash'66. Elk jaar is iedereen, lid of geen lid, welkom om zich in te schrijven en het nieuwe jaar sportief te beginnen. Voor velen is dit ook een gelegenheid om elkaar een goed 2018 te wensen. De teams bestaan meestal uit familie, vrienden, collega's en leden van andere sportclubs.

Dit jaar schreven vijftien teams zich in. In sportieve en spannende wedstrijden werd er gestreden om de felbegeerde wisselbeker. Na het spelen van de poulewedstrijden kwamen de acht beste teams een laatste keer met hun team in actie om te strijden voor de eerste acht plekken. Uiteindelijk ging team 'Leeuwis' er, na een gelijk oplopende finale met de winst vandoor.

Na afloop werd er in de kantine van de Blokweer voor iedereen een prijsje uitgereikt en onder het genot van een hapje en een drankje tot in de late uurtjes nagepraat over de gezellige en succesvolle avond.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK