Gratis Mc Donalds Kidsrun bij Molenloop

  •   15 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Zaterdag 7 oktober wordt de Molenloop van de Atletiek vereniging Alblasserdam gehouden. Er zijn dit jaar diverse parcours uitgezet; 10 Engelse mail en 5 Engelse mijls. De kidsrun is gratis.

"Hiermee willen we, net als bij onze trainingen, het bewegen door de kinderen laagdrempelig maken", aldus Jos de Rooij, motor achter deze loop. "Door een financiële bijdrage van Mc Donalds uit Alblasserdam kunnen we de loop voor de kinderen gratis houden en hebben we voor de eerste 50 kinderen die finishen een prachtig aandenken."

Alle parcours voor volwassenen gaan over verharde paden langs de molens. De kinderen verzamelen op het sportpark Souburgh bij het clubhuis van de atletiek. Daar kan iedereen zijn startnummer afhalen. Vanaf daar gaat iedereen naar de start, waar onder leiding van een ervaren lerares iedereen een vrolijke warming-up krijgt.

Inschrijven voor de kidsrun kan tot 11:00 uur bij het clubhuis van AAA Atletiek in Alblasserdam. Om zeker te zijn van een plaatsje is voorinschrijven aan te raden via: www.inschrijven.nl. Meer informatie over de Molenloop is te vinden op: www.aaa-atletiek.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

Nieuws uit Alblasserdam

Beukelmanschool in Alblasserdam in actie tegen zwerfvuil
16/3
met video 'Je ziet wat muziek met kinderen doet'
16/3
Afwisselend verkiezingsdebat in Alblasserdam
16/3
Gemeente Alblasserdam gaat voor aardgasvrije nieuwbouw
15/3
Werkstraf voor nepvriendinnetje 'Bianca' uit Alblasserdam
14/3
Meer nieuws uit Alblasserdam >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten