AAA uit Alblasserdam start recreantengroep

  •   52 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam start de komende weken een recreantengroep voor deelnemers van alle leeftijden.

Doel van deze groep is om tussen sportief wandelen en hardlopen in te zitten. Daardoor is het een uitgelezen mogelijkheid voor mensen die het wandelen niet actief genoeg vinden maar die om welke reden dan ook niet hard willen of kunnen lopen. Tijdens de trainingsavonden die op dinsdagavond gepland staan zal aandacht besteed worden aan conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Dit alles onder leiding van een zeer ervaren trainer op de atletiekbaan van AAA.

"We zijn erg blij dat we deze groep kunnen starten omdat we zien dat deze groep een gat dat we al tijden zagen kan worden opgevuld. De groep kan bijvoorbeeld voor ouders van de jeugdleden een mooie gelegenheid zijn zelf ook met atletiek bezig te zijn. Maar ook voor mensen die niet per se een band hebben met atletiek maar wel lekker sportief bezig willen zijn, zonder alle technische nummers van atletiek te moeten doen, is deze groep een prima optie", vertelt Peter van Det, bestuurslid bij AAA.

De trainingen starten al bij vijf geïnteresseerden. Voor meer info of voor het opgeven voor deze groep kunnen geïnteresseerden mailen naar recreanten@aaa-atletiek.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

Reageer als eerste
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

Nieuws uit Alblasserdam

Beukelmanschool in Alblasserdam in actie tegen zwerfvuil
16/3
met video 'Je ziet wat muziek met kinderen doet'
16/3
Afwisselend verkiezingsdebat in Alblasserdam
16/3
Gemeente Alblasserdam gaat voor aardgasvrije nieuwbouw
15/3
Werkstraf voor nepvriendinnetje 'Bianca' uit Alblasserdam
14/3
Meer nieuws uit Alblasserdam >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten