Foto: Richard van Hoek
Foto: Richard van Hoek (Foto: Richard van Hoek)

Papendrecht is trots op Liza van der Most

  •   37 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Omdat Papendrecht enorm trots is op voetbalster Liza van der Most, die deze zomer Europees Kampioen werd met Oranje, kreeg de 23-jarige Papendrechtse zaterdagmiddag een eervolle onderscheiding uitgereikt door wethouder Kees Koppenol.

Dit gebeurde in het bijzijn van het eerste damesteam van voetbalvereniging Papendrecht, waar Liza in het verleden gevoetbald heeft. Inmiddels speelt ze op het hoogste niveau bij Ajax. De dames van vv Papendrecht vormden een erehaag voor Van der Most.

Wethouder Koppenol sprak zijn waardering en bewondering uit voor Liza, die een fraaie onderscheiding uitgereikt kreeg van de Papendrechtse wethouder van onder meer sportzaken.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>