De prijswinnaars, met v.l.n.r. Corné Passchier (3e prijs), William Verheij (1e prijs) en Laurens Vreeken (2e prijs).
De prijswinnaars, met v.l.n.r. Corné Passchier (3e prijs), William Verheij (1e prijs) en Laurens Vreeken (2e prijs).

Prijswinnaars bij jeugdcompetitie vissen in Alblasserdam

  •   23 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • In het nieuwe clubgebouw van de Verenigde Alblasserdamse Hengelaars, aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam, werden donderdagavond de prijzen uitgereikt van de Alblasserdamse jeugdcompetitie, die in de afgelopen vijf weken werd gehouden.

De prijswinnaars waren William Verheij met 672 cm, Laurens Vreeken met 645 cm was, Corné Passchier met 630 cm. Corstiaan Heuvelman met 525 cm, Jochem van der Wal met 418 cm en Lucas Rosbergen met 215 cm.

Lucas Rosbergen ving de grootste vis, namelijk 23 cm en Laurens Vreeken had in één wedstrijd de meeste vis gevangen: 29 stuks.

Met deze prijsuitreiking is het competitieseizoen van dit jaar afgesloten. Voor 2018 wordt weer een competitie opgezet. Jongens en meisjes van tien tot en met zeventien jaar kunnen zich opgeven via de mail: hikmethakioglou@gmail.com. Ze moeten wel in bezit zijn van een vispas VAH.

In de voormalige brandweerkazerne was dit voorjaar een gedeelte ter beschikking gekomen voor de hengelsportvereniging. Met behulp van vrijwilligers is de locatie opgeknapt en heeft de vereniging nu een eigen onderkomen.

Op de foto staan van links naar rechts Corné Passchier (3e prijs), William Verheij (1e prijs) en Laurens Vreeken (2e prijs).

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER