Eerste Zoomer Wantijrun vanaf terrein Fortius

  •   keer gelezen   Sport

DORDRECHT • De eerste Zoomer Wantijrun vindt plaats op woensdagavond 21 juni. Het wordt een uniek hardloopevent met afstanden van 5, 10 en 15 kilometer.


Zoomer Makelaardij en Fortius zijn de drijvende krachten achter het Dordtse event, dat een blijvertje moet worden op de jaarlijkse hardloopkalender. Edwin Zoomer: "Zoomer Makelaardij draagt sport een warm hart toe. Niet voor niets is onze filosofie: 'de beste start en finish in mooi wonen'. Wij vinden het dan ook belangrijk om sportieve events in Dordrecht mogelijk te maken een Zoomer run organiseren was al langer een grote droom van ons. Wij zijn dan ook veel dank verschuldigd aan de organisatoren van Fortius voor hun inbreng om de Zoomer Wantrijrun mogelijk te maken."

Feestelijke start en finish
Met een feestelijke en muzikale start en finish bij de atletiekbaan van Fortius langs de Wantij, tijdsregistratie door RaceTimer en foto- en video-opnames van alle lopers, belooft het voor alle deelnemers en supporters een goed begin van de zomer te worden. Alle deelnemers ontvangen een medaille en voor de snelste drie mannen en vrouwen is een prijs te winnen die door RunnersWorld wordt aangeboden. De opbrengst van de Zoomer Wantijrun komt ten goede aan de stichting die het hardlopen in Dordrecht initieert, promoot en verzorgt.

Inschrijven voor de loop kan online en indien er nog plek is op de dag zelf vanaf 18:30 uur in de sporthal. De 5 km start om 19:30, uur, de 10 km om 19:40 uur en de 15 km om 19:50 uur. Rond 21:30 uur is de prijsuitreiking in de kantine.

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5