Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Directeur Mark Breijer en voorzitter Steven Wierckx ondertekenden de sponsorovereenkomst vorige week bij de scheepswerf aan de oever van de Merwede.
• Directeur Mark Breijer en voorzitter Steven Wierckx ondertekenden de sponsorovereenkomst vorige week bij de scheepswerf aan de oever van de Merwede. (Foto: Aangeleverd)

Breko Shipbuilding & Repair hoofdsponsor vv Drechtstreek

  •   keer gelezen   Nieuws

PAPENDRECHT • Breko Shipbuilding & Repair is de komende twee jaar hoofdsponsor van vv Drechtstreek.


De scheepsbouwer uit Papendrecht verbindt zich hiermee wederom voor de komende twee seizoenen aan de Oostpolderclub. Ook dochterbedrijf PSI Piping is onderdeel van deze sponsorovereenkomst.

Breko, die met zijn scheepswerf aan de Scheepvaartweg beschikt over alle faciliteiten die bij onderhoud, reparatie en nieuwbouw van moderne schepen behoren, was de afgelopen jaren al mede-hoofdsponsor van de club. Directeur Mark Breijer en voorzitter Steven Wierckx ondertekenden de sponsorovereenkomst vorige week bij de scheepswerf aan de oever van de Merwede.

Wierckx is blij met de voortgezette samenwerking met de hoofdsponsor. Met een knipoog zegt hij: “We passen goed bij elkaar. Breko staat voor de technisch hoogwaardige en innovatieve bouw van binnenvaartschepen waarbij snelheid en motivatie kernwaarden van het bedrijf zijn. Die kernwaarden passen prima bij ons. Onze verenigingstreeft naar technisch hoogwaardige spelers, die dankzij hun snelheid en motivatie mooie resultaten behalen.”

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier